Przejdź do nawigacji Przejdź do treści Przejdź do stopki
Zamknij

Modelowe programy nauczania dla kkz w obszarze T – turystyczno-gastronomicznym

2 sie 2018

Beneficjent: Gmina Miasta Toruń/Centrum Kształcenia Ustawicznego

Program nauczania: T.1 Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi hotelarskie

Program nauczania: T.2 Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń

Program nauczania: T.3 Produkcja wyrobów piekarskich

Program nauczania: T.4 Produkcja wyrobów cukierniczych

Program nauczania: T.5 Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych

Program nauczania: T.6 Sporządzanie potraw i napojów

Program nauczania: T.7 Prowadzenie działalności turystycznej na obszarach wiejskich

Program nauczania: T.8 Prowadzenie gospodarstwa agroturystycznego

Program nauczania: T.9 Wykonywanie usług kelnerskich

Program nauczania: T.10 Organizacja usług gastronomicznych

Program nauczania: T.11 Planowanie i realizacja usług w recepcji

Program nauczania: T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie

Program nauczania: T.13 Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych

Program nauczania: T.14 Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych

Program nauczania: T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych T.15

Program nauczania: T.16 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych

Program nauczania: T.17 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów mleczarskich

Program nauczania: T.18 Obróbka ryb i produkcja przetworów rybnych