Beneficjent: Gmina Miasta Toruń/Centrum Kształcenia Ustawicznego
Program nauczania: T.1 Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi hotelarskie
Program nauczania: T.2 Produkcja wyrobów spożywczych z wykorzystaniem maszyn i urządzeń
Program nauczania: T.3 Produkcja wyrobów piekarskich
Program nauczania: T.4 Produkcja wyrobów cukierniczych
Program nauczania: T.5 Produkcja przetworów mięsnych i tłuszczowych
Program nauczania: T.6 Sporządzanie potraw i napojów
Program nauczania: T.7 Prowadzenie działalności turystycznej na obszarach wiejskich
Program nauczania: T.8 Prowadzenie gospodarstwa agroturystycznego
Program nauczania: T.9 Wykonywanie usług kelnerskich
Program nauczania: T.10 Organizacja usług gastronomicznych
Program nauczania: T.11 Planowanie i realizacja usług w recepcji
Program nauczania: T.12 Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie
Program nauczania: T.13 Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych
Program nauczania: T.14 Prowadzenie informacji turystycznej oraz sprzedaż usług turystycznych
Program nauczania: T.15 Organizacja żywienia i usług gastronomicznych T.15
Program nauczania: T.16 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów spożywczych
Program nauczania: T.17 Organizacja i nadzorowanie produkcji wyrobów mleczarskich
Program nauczania: T.18 Obróbka ryb i produkcja przetworów rybnych